Г-н Губеров ми гласува доверие и ми предостави шанс да

...
Г-н Губеров ми гласува доверие и ми предостави шанс да
Коментари Харесай

Крушевец се превърна в сиво село, аз ще го направя цветно и модерно

Г-н Губеров ми гласоподава доверие и ми даде късмет да покажа на какво съм способна, признателна съм за доверието

Мария Янева Съзинова-Дойнова е претендентът на ГЕРБ за кмет на созополското село Крушевец. Тя е на 33 години. Омъжена с две деца. По специалност е машинен оператор. През последните 4 години работи като секретар в кметството на село Крушевец. Всички в селото я познават като извънредно деятелен човек.

- Г-жо Дойнова, втори тур ще реши избора за кмет на село Крушевец. Вие на каква тактика ще заложите на балотажа?

- Основната ми тактика е да получа поддръжката и доверието на хората в Крушевец. Искам да им покажа, че младежите знаят, че имат хъс и упоритост за смяна. Младите хора носят концепциите и чертаят проектите за развиването на своите общности, тъй като имат вяра, че могат да създадат своя живот и този на хората към тях по-добър.

- Защо избрахте екипа на претендента за кмет на Созопол Станислав Губеров?

- Г-н Губеров ми гласоподава доверие и ми даде късмет да покажа на какво съм способна. Изключително признателна съм за получената опция. Благодарна съм за това, че той избра младеж като мен и му повери виновната роля да се бори за по-доброто бъдеще на хората, за азцвета на нашето село, на средата, в която живеем. Крушевец през годините се трансформира в едно зелено село. Аз желая да го измъкна от разрухата. Да го трансформира в съвременно, китно и цветно село.

- Какви проблеми в Крушевец се отсрочват с години, а хората чакат да бъдат решени?

- Ремонтът на улиците се отсрочва с години. Подмяната на канализацията беше стартирана и изоставена. Половината село е присъединено към новата канализация, а другата половина чака…. Изграждането на канализацията стартира в мандата на Панайот Рейзи като кмет и след него работата беше спряна. Омръзна ни да слушаме, че няма пари. Във вилната зона няма улично осветяване. Хората желаеха тази зона да влезе в регулация и да се причисли към селото. Писаха тъжби, само че не бяха чути. От 1 година водят борби и нищо! Крушевец има потребност от обновяването на централния площад и ремонт на читалището. Прозорците на читалището падат, таванът се срути по време на празник и по знамение не пострада дете. Преди 4 години снимаха постройката на читалището, видяха че е в окаяно положение, дадоха обещание да стартират ремонт. И по този начин си останаха с обещанието….Не знам къде скриха фотосите през тези 4 години, само че ремонт не направиха. Дадоха се пари за толкоз концерти и всеобщи мероприятия. Можеха да спестят от тях, с цел да извършат ремонт.

- Какви са първите задания, които си поставяте, в случай че станете кмет на Крушевец?

Ще работя за хората. Ще бъда покрай тях. Първата ми цел е да реша казуса с дървата за огрев, тъй като идва зима. 4 кубика дърва, които получават пенсионерите и фамилиите в селото не стигат за дългата зима. Тук зимата продължава 9 месеца. А превоза? Транспортът е по-скъп и от дървата. Това обикновено ли е? За да ти донесат дървата дистанцията е единствено 15 км, а дървата са по-скъпи от транспорта. Тук е ролята на кмета. Той не вижда ли, че хората изнемогват?! Аз ще желая да се усили количеството на дървата за огрев. Ще събера всички превозвачи и ще им кажа, че няма да плащаме повече от 100 лв. за превоз. Ако се съгласят-добре. Ако не са съгласни ще оставя единствено един транспортьор, на който ще плащаме за услугата. Няма да им разреша да печелят на гърба на хората. Селото дотам е изоставено, че я докарахме до такава степен една жена от Крушевец сама да боядиса люлките и пързалките в детската градина. На тази съсипия би трябвало да се постави край! В неделя хората би трябвало да гласоподават за своето по-добро бъдеще!


 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР