Г-н Георги Гергов твърди, че парламентът не трябва да се

...
Коментари Харесай

Нинова за Георги Гергов: Ако му е останало и най-малко достойнство, да се оттегли от партията

”Г-н Георги Гергов твърди, че Народното събрание не би трябвало да се привиква, а министър-председателят би трябвало да се регистрира на конференции. Неговите оферти влизат в сериозна борба с решения на груповите органи на партията. Винаги сме държали на Конституцията, на правовата страна, на взаимния надзор сред управляващите. Гергов удря в същностни политики на Българска социалистическа партия “.
Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка последните изяви на Георги Гергов.

Тя напомни, че той не за пръв излиза и хвали държавното управление на Борисов, критикувайки в същото време Българска социалистическа партия: " Така става, когато получи 43 млн. лева за дупката във Варна, по този начин става, когато получи следващия заем от банката за развиване. Искам да съм доста ясна – след тази реакция в партията и всички нейни структури, въз основата изпратено от него писмо, считам, че в случай че му е останало и минимум достолепие, би трябвало да се отдръпна от партията. Ще кажа и доста ясно – политиката не е търговия. Винаги ще се опълчвам на опитите Българска социалистическа партия да бъде употребена като заслон за персонални стопански ползи. Българска социалистическа партия не се продава. Политика се прави с грижа за хората, а не с грижа за частния интерес. "

Корнелия Нинова счита, че е време Гергов да избере в коя партия членува, ще се преценява ли с груповите ползи на партията или ще гони единствено персоналният си интерес. " Да дефинира в кой тим желае да играе ", сподели още тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР