Г-н Филип Джуда пристига в София днес за двудневно работно

...
Г-н Филип Джуда пристига в София днес за двудневно работно
Коментари Харесай

Президентът на Световната минифутболна федерация идва в София по покана на БАМФ и БФС

Г-н Филип Джуда идва в София през днешния ден за двудневно работно посещаване. Шефът на Световния минифутбол ще има визита при президента на БФС и член на изпълнителния комитет на УЕФА господин Борислав Михайлов. След това следва работна среща и с вицепрезидента на футболната централа господин Атанас Фурнаджиев, който е част от маркетинговата комисия на УЕФА. Основните тематики на диалог ще бъдат свързани с интеграцията на минифутбола като инструмент за разпространение на футбола измежду почитателите и подрастващите, както и взаимовръзката сред двата формата.

Натоварената стратегия на чеха ще продължи със съвещание с управлението на БАМФ по отношение на прогресиращото развиване на минифутбола у нас и партньорските връзки с БФС и Министерството на младежта и спорта, които са ярък образец и за останалите европейски минифутболни структури. Ще се разискват мощните позиции на БАМФ в Световната и Европейската федерация по минифутбол и световните вероятности пред обичаната на милиони хора по света игра.

Посещението на господин Джуда съответствува и с друго празнично събитие – награждаването на призьорите от десетото юбилейно издание на „ Английската неделна лига “, което ще се организира довечера. Момчетата от Малки пристрастености, които завоюваха шампионата за четърти следващ път, ще бъдат наградени персонално от човек номер едно в минифутбола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР