- Г-н Добрев, оставате депутат?- Колегите ме поставиха в много

...
- Г-н Добрев, оставате депутат?- Колегите ме поставиха в много
Коментари Харесай

Добрев: Завеждам дело срещу Йончева още днес, ще съдя и други

- Г-н Добрев, оставате народен представител?

- Колегите ме сложиха в доста тежка обстановка. Благодаря им за поддръжката. Те не одобриха този мой персонален акт. Оттук нататък бих могъл да я внеса внеса повторно оставката, само че няма да го направя, преди да приказвам с тях, с цел да се убедя, че резултатът от гласуването ще е друг. Защото в противоположен случай ще загубим още един пленарен ден в спор по моята оставка, а аз не желая това да се случва.

- Какво мислеше вашият водач Бойко Борисов за тази оставка? Дали парламентарната група не неодобрява вашия водач поради вас, както откри водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди малко от парламентарната естрада?

- Това е неуместно изказване от страна на Нинова. Няма разнобой подобен, какъвто желае да го показа колежката Нинова. Виждате, че всичко, което разясняваме, се случва намерено, пред вас. Нищо не сме скрили. В нашата партия не крием какво се случва и какво мислим в разнообразни моменти.

- Не казахте какво мисли вашият водач за вашата оставка.

- Вижте, би трябвало да попитате него. Аз приказвах в неделя сутринта с премиера Борисов и ви споделих, че двамата обсъждахме обстановката като тежка обстановка. Това е.

- Продължавате ли да бъдете ръководител на енергийната комисия на Народното събрание?

- Аз оттова даже не съм си подал оставка, в този момент вие ми припомнихте, само че при отхвърли да бъда освободен като депутат, доколкото знам, не преставам да съм подобен.

- Казахте на госпожа Йончева, че откакто прекратят пълномощията ви на депутат, ще заведете дело против нея. Сега ще го извършите ли?

- Да. По най-бързия метод. Още през днешния ден или на следващия ден ще беседвам с юристи. Ще осъждам госпожа Йончева и всички останали. Например Александър Симов, който чух също, че ме клюки по една от малките екрани, и всички, които са ме наклеветили в последните 10 дни, тъй като смятам, че всеки човек би трябвало да носи отговорност за думите си. Много скърбя сътрудниците от Българска социалистическа партия, тъй като те не могат да предложат решения и политики на хората и по тази причина употребяват компромати и ченгеджийски истории, с цел да влизат в новините. Както виждате, на колежката Йончева й осигурихте цяла седмица гратис телевизионно време. И аз, около нея, за злощастие бях съвсем цяла седмица първа или втора вест.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ.

 

*В изявлението са употребявани въпроси и на други медии.

/24 часа

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР