Г-н Борисов нали казва колко милиона струвала работата всеки ден

...
Г-н Борисов нали казва колко милиона струвала работата всеки ден
Коментари Харесай

Даниел Вълчев отрече, че ще е служебен премиер, иронизира жестоко Борисов и ГЕРБ

Г-н Борисов нали споделя какъв брой милиона коствала работата всеки ден на Народното събрание? Ми те за какво го мотаха този мандат и не го върнаха – 100 000 000 щяха да спестят. Така някогашният учебен министър от Национална движение „Симеон Втори", само че в Тройната коалиция, Даниел Вълчев разяснява за огромното харчене на непотребни пари за на процедура неработещо Народно заседание.
Според Вълчев, ГЕРБ почнали първо със съблазняване – с номинацията на Даниел Митов, с гъделичкане за част от ЕНП, че по този начин Путин няма да дебаркира във Варна. Видя се, че не проработи – пристигнаха заканите, по какъв начин няма да има пари, няма да се оправят с пенсиите. Сега е третата фаза – смирени хора, които одобряват тежката си орис и ще се явят на избори. Не съм психолог, само че по този начин ги виждам нещата, разказа политическата обстановка с ГЕРБ Даниел Вълчев.
 Нинова отхвърля, че трима от Българска социалистическа партия ще станат служебни министри: Фалшива вест е Нинова отхвърля, че трима от Българска социалистическа партия ще станат служебни министри: Фалшива вест е
Фалшива вест е, че Българска социалистическа партия е дала министри за длъжностен кабинет. Това написа в своя профил във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По...
На въпрос дали ще е идващият длъжностен министър председател на България, Вълчев отвърна, че не е от хората, които си разрешават да разясняват хипотетично. Не, аз не съм идващият министър председател, съобщи Вълчев пред bTV. Какво сподели!
Същевременно Вълчев дефинира за верен какво ще се случи на предварителните избори. Но Вълчев реши „ да поспекулира ” – съгласно него, ГЕРБ ще загуби гласове, „ какъв брой тъкмо не мога да кажа ”, другите партии ще се възпроизведат. Ще има обаче огромна разлика – няма да има неразрешени обединения, тъй като като повторно хората споделят почти същото, значи желаят съгласие. Вероятно ГЕРБ ще опитат да изкарат изборите нелегитимни, ще гледат обаче да са по-кротки, и „ ще вършат едни дълги описи за народа, който не ги схваща ”. „ Какво ще се получи от всичко това, не мога да кажа – по-скоро работа на залез, провертяване на стаята ”, съобщи Вълчев.
Казината са отворени, нощните заведения са отворени, заведенията за хранене са отворени – можем да създадем конгрес, само че не можем да учим студентите присъствено. Затворихме учебните заведения, затворихме университета, само че доста е значимо за българина да иде на тиймбилдинг, заключи Вълчев по какъв начин управляваме здравната рецесия – и по-точно по какъв начин я ръководи държавното управление в оставка на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР