Г-н Божков се колебаеше при кого да отидат акциите между

...
Г-н Божков се колебаеше при кого да отидат акциите между
Коментари Харесай

Тити Папазов: Г-н Божков се колебаеше за акциите между мен и Бойко Борисов

Г-н Божков се колебаеше при кого да отидат акциите сред мен и Бойко Борисов. Това разкри в предаването „ Тази заран “ по bTV баскетболният треньор на Левски-Лукойл Константин Папазов. Той разяснява развилата се през вчерашния ден обстановка, при която акциите от притежателя на Левски – Васил Божков, дойдоха в сряда сутринта, а за нов мажоритарен притежател от предприемача бе избран премиера Бойко Борисов. Впоследствие той ги отхвърли, а те останаха в касата на футболния гранд.

„ Намерихме решение за ковид – към този момент пети ден народът приказва за Левски. Лошо изиграна пиеса от допустимо най-лошите артисти. Вижте какво е феноменалното – ние живяхме последните 15 дни с тези акции да дойдат в България и Левски да не банкрутира. Говорих неведнъж с господин Божков – хем акциите са тук, хем е осквернено нещо, което е велико. Опитаха да злепоставят поста на министър-председателя – той ръководи тази конструкция на страната към този момент 19 години “, стартира Тити.

„ По-страшното е, че залогът на тази пиеса е любовта на сините почитатели. Не ме интересуват законите, когато става въпрос за Левски, би трябвало да има честност – апелирам господин Попов час по-скоро да се опитат, дружно с господин Божков, да оправят това нещо. Аз знам единствено едно, аз по време на всички диалози бях безпределно правилен – не съм позволил неточност да обидя някого. Ако в петък тук Божков се обади и изрази някакви усещания по какъв начин се развиват нещата, в този момент след неделя дали някой би му повярвал от синята общественост? Ако излезем в този момент и създадем едно социологическо изследване, кой на кого ще повярва. Аз от първи ден съм човек с идея “.

„ В утринния диалог беше обезверен, той имаше две варианти – Тити Папазов и Бойко Борисов. Това е персонално негово решение, съзнателно не взех позиция. Вярвах, че когато анонсирахме за акциите, той ще проумее, че не би трябвало да има използуване. Той ми се обади непринудено и ми сподели сутринта„ Пращам ти ги на теб, пиши твоето име или на който ти прецениш за добре “. Като взема акциите, ще ви обясня, в случай че това се случи. В този проблем желая да се обърна към цялата синя общественост, която за следващ път би трябвало да помогне, с цел да спечелим време. 24 май е нашият рожден ден – подаръкът, който би трябвало да събере Левски, е 1.5 млн. лева, с цел да покажем, че Левски в никакъв случай не може да бъде използван, Левски е идея “, приключи Папазов по повод идната 106-годишнина на синия клуб. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР