Г-жо Нинова, радвам се когато излязат да говорят мои последователи.

...
Г-жо Нинова, радвам се когато излязат да говорят мои последователи.
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Атака многократно е предлагала мерки за ограничаване на миграцията, но БСП ги отхвърляше

Г-жо Нинова, веселя се когато излязат да приказват мои почитатели. Сега разбирам какво вършиме когато не сте в пленарната зала - слушате речите ми. Това демонстрира, че напъните ми през годините дават резултати. Това сподели водачът на партия „ Атака “ и съпредседател на Обединени патриоти Волен Сидеров от парламентарната естрада в декларация от името на парламентарната група.

„ Партия Атака неведнъж е предложила ограничения за ограничение на миграцията, само че вие от Българска социалистическа партия ги отхвърляхте. Спомням си по какъв начин от трибуната казвахте, че в случай че връщаме мигранти на границата, това не било европейска процедура. Бих ви повярвал, в случай че сте били поредни през годините, само че не сте “, добави той.

„ Ако малко повече бяхте прочели от моите изявления, щяхте да знаете какви са аргументите за тази миграция. Защо не попитате вашите другари от Съединени американски щати за нея? Идването на мигрантите не е естествено събитие, а е насочвано от Съединени американски щати, с цел да бъде Европа омаломощена. Сега виждаме един поврат “, сподели още Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР