Г-жо Фандъкова, кога видяхте видеото с побоя над нашите дечица

...
Г-жо Фандъкова, кога видяхте видеото с побоя над нашите дечица
Коментари Харесай

Въпроси към Фандъкова защо бившият главен секретар на МВР, освободен заради насилие, застана начело на Столичния инспекторат?

" Г-жо Фандъкова, по кое време видяхте видеото с побоя над нашите дечица под прозорците на Министерския съвет, на метри от Вашия кабинет? ". С тези думи ръководителят на групата на " Демократична България " в Столичния общински съвет (СОС) Грети Стефанова се обръща към кмета на София Йорданка Фандъкова - поради назначението на Ивайло Иванов за началник на Столичния инспекторат.

Припомняме, че Иванов беше от второто служебно държавно управление на Румен Радев от бранш " Сигурност ". Той беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи по времето на третото държавно управление на Бойко Борисов, само че " полицейско принуждение " по време на огромните митинги против Борисов и основния прокурор Иван Гешев от лятото и есента на 2020 година.

" Скандално, безочливо, неприемливо " - по този начин самостоятелният общински консултант Борис Бонев реагира на назначението. Той пита за какво Фандъкова не е защитала назначението си обществено и не го е оповестила по този начин, че по-голяма част от обществото да научи.

" Новият началник не пристигна с проект за промени и усъвършенствания, а е следващото партийно предопределение спуснато от Фандъкова. Това бе направено тихомълком, което буди подозрения за задни намерения и нечисти цели. Може би Инспектората би трябвало да продължава да си затваря очите, с цел да могат компании на вълци и орлета да печелят стотици милиони " почиствайки " София. Или близки до Бойко Борисов ресторантьори да не престават безнаказано да окупират общинска благосъстоятелност с противозаконните си тераси ", питат от " Спаси София " - организацията, която стои зад Бонев. " Спаси София " желае оставката на Фандъкова поради това.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР