Г-жа Митрофанова се опитва да си играе със страховете на

...
Г-жа Митрофанова се опитва да си играе със страховете на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Митрофанова се опитва да си играе със страховете на хората

" Г-жа Митрофанова се пробва да си играе със страховете на хората ". Така министър председателят в оставка Кирил Петков разяснява известието на посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова, че посолството им ще приказва публично с Москва за закриване на задачата им в България

" Нека в идната седмица отворим полемиките с самостоятелните депутати, знам че е тежко, само че в един миг човек би трябвало да вземе верните решения за задачата, а самият кабинет по кое време ще се роди ще забележим другата седмица ", разяснява Петков.

Той съобщи, че е напълно зад Асен Василев и неговата номинация за министър председател на България.

" Ние от Политическа партия и другите самостоятелни депутати ще продължим това, което започнахме. Нито един посланик не би трябвало да си разрешава да дава ултиматуми със период от 24 часа. Да в действителност, 70 дипломати е сериозна численост, която си отива, само че ние имаме 12 чиновници там.

Г-жа Митрофанова би трябвало да спре да се изявява по медиите и това, което аз споделих е, че дипломатическите ни връзки би трябвало да продължат, нашите нации са другарски, само че не би трябвало никой да си мисли, че нечий си посланик може да слага условия от през днешния ден за на следващия ден ", сподели Петков.

Петков съобщи, че държи на позицията си и молбата към съветското държавно управление, е да отдръпват тази нота и заканите да се прекратят. Няма заплаха за каквото и да е било, просто Митрофанова се пробва да играе със страховете на хората. Има доста неща и разговори, които би трябвало да се проведат, добави той.

" Радвам се, че има 42 бара цялостни, работещи, функциониращи на равнище ръчно ръководство, системата е безусловно подготвена. На 7 юли нещата ще бъдат завършени и ще идем на другата станция, с цел да отворим този план като работещ ", съобщи той след края на инспектирането на газовата връзка Гърция и България.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР