Г-жа Димитрова отиде в Ню Йорк и говори пълни глупости.

...
Г-жа Димитрова отиде в Ню Йорк и говори пълни глупости.
Коментари Харесай

Жена в количка: Гавра е по време на протест г-жа Димитрова да лети за 8300 лв. за Ню Йорк

”Г-жа Димитрова отиде в Ню Йорк и приказва цялостни нелепости. Тази спогодба, за която тя отпътува за Съединени американски щати, не е настояща у нас. Пълна подигравка е по време на митинг да пътува в Ню Йорк. Да се маха ". Това съобщи от Бургас жена в инвалидна количка във връзка пътуването на зам.-социалния министър Росица Димитрова до Съединени американски щати.
" Искам да ми изясни персонално по какъв начин ме е интегрирала. Искам да изживее един мой ден в инвалидна количка, да забележим по какъв начин ще се усеща ".

По отношение на острите думи към майките с деца с увреждания на ръководителя на КНСБ Димитър Манолов, дамата съобщи: „ Какъв е този Манолов, че ще ни споделя да се махаме. Кого е оправил, че ни гони. Каква компетентност има за хората с увреждания? Да се маха и той”.

От своя страна Димитър Манолев, който беше поканен в предаването „ Тази сутрин”, да даде пояснение за думите си, съобщи: „ Аз съм дете на неработоспособен, допускам, че на личния си тил много съм разбрал”, опита се синдикалистът да оправдае обидното си държание.

„ Имаше ненормални хора сред тези хора, с ненормални страсти. Някои от тях се пробват да реализират къси политически печалби”, укори Манолов майките с деца в увреждания.

" Да, думите ми, извадени от подтекста, изискват извинения и аз го давам.”

„ Ние не сме общество от изроди и няма потребност всеки ден да виждаме тези хора”, сподели още той. А дали обаче политиците не са такива, веднага като изгониха от Народно събрание майките с увреждания?!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР