G Flip разказа за получаването на нахална покана“ от Тейлър

...
G Flip разказа за получаването на нахална покана“ от Тейлър
Коментари Харесай

Тейлър Суифт покани певец във VIP секцията на Eras Tour след вирусен кавър на „Cruel Summer“ – въпреки че изпълнителката се опасяваше, че „може да го е намразила“

G Flip описа за приемането на „ нахална покана “ от Тейлър Суифт да пристигна да види нейното осъществяване по време на една от датите й на Eras Tour в Мелбърн по време на ново изявление с Extra; Суифт се вижда по-рано този месец

„ Аз съм толкоз огромен почитател на Тейлър Суифт и цялата й работа и нея като създател на песни и реализатор, като че ли тя е безусловно необикновено “, споделиха те.

G Flip по-късно приказва за това по какъв начин, макар че в никакъв случай не са се срещали персонално с носителя на премия Грами артист, те са признателни за предложения на концерта.

„ Шоуто е една от най-хубавите продукции, които съм гледал в живота си, и имах шанса Тейлър да ме предложения да седна в региона на приятелите и фамилията в Мелбърн. Не познавам [я], в никакъв случай не съм се срещал, само че бях доста поласкан “, споделиха те.

Барабанистът и тяхната половинка Крисшел Стаузе бяха също съумя да хване едно от изп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР