Г ерманска градинарка беше наръгана няколко пъти с нож във

...
Г ерманска градинарка беше наръгана няколко пъти с нож във
Коментари Харесай

Афганистанец намушка жена в Берлин - работела

Г ерманска градинарка беше наръгана няколко пъти с нож във врата, до момента в който работела в парк в берлинския квартал Вилмерсдорф, оповестява БГНЕС.

Жертвата е на 58 години. Атаката била осъществена от 27-годишен афганистанец. Като евентуален претекст за нападението се приема, че на него не му допадал фактът, че дамата работи.



Нападателят доближил жертвата си в събота следобяд и я заговорил. След това изненадващо извадил нож и я наръгал няколко пъти в шията.

Случаен минувач се опитал да се притече на помощ на дамата, само че и той бил нападнат от афганистанеца, вследствие на което понесъл рани.



От кабинета на основния прокурор на Берлин оповестиха, че причинителят е арестуван по обвинявания за опит за ликвидиране и закононарушение при утежняващи условия. Според полицията то може би страда от душевен проблеми.

Прокуратурата и престъпната полиция ревизират дали нападателят не е бил стимулиран да нападне дамата от заради аргументи, произлизащи от ислямистка идеология.

Die Schock-Nachricht des Wochenendes: Afghane (29) sticht Gärtnerin nieder - weil es ihn störte, dass sie als Frau arbeitet. Das ist der bisherige Stand. Unsere Reporter sind dran.
— Claus Strunz (@ClausStrunz) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар В супермаркета има маркетингово изследване: - Извинете господине, Вашето котенце би ли си купило " Уискас "? - Моето котенце би си купило " Лексус ", но добре, че… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДесетки коли се озоваха в дълга опашка от чакащи автомобилиКакво поучават експертиПредстои районният съд в София да заседава по настояването на прокуратуратаКога водоподаването ще бъде възстановеноКакви поздрави бяха отправени към българите по случай днешния празникВ комедията си повдигат въпроси за творчеството и изкуството, и основателите на кино лентата не са желали да обидят никогоТой се опитал да напусне страната " Последната цитадела на вражеските наемници е изцяло завладяна ", съобщи представителят на талибанитеЧестит празник!Какви са данните за последното денонощие. Вижте и няколко от новините по светаПроверете дали важат и за васРешението на компанията още веднъж провокира недоволствоБойци, Шампиони и Приключенци към този момент имат своите първи капитаниПо-рано тази година Хардинг разгласи, че лекарите са ѝ споделили, че няма да види КоледаМърдоу се прибрал вкъщи и намерил брачната половинка си и сина си застреляниДженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу са приятелки към този момент повече от 30 годиниОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР