Г ала Георгиева Будева с рождено име Галя Пенева е

...
Г ала Георгиева Будева с рождено име Галя Пенева е
Коментари Харесай

Любопитни факти за Гала: Гранддамата на телевизията

Г но Георгиева Будева с рождено име Галя Пенева е българска телевизионна водеща, родена на 13 февруари 1967 година в град Плевен. Вижте повече във видеото от кала „ “ на.

Завършва „ Педагогика и детска логика на психиката “ във Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “. По време на ученическите си години се занимава с моделство за малко.

Гала започва телевизионна си кариера при започване на 90-те години, като едно от девойките на шанса в телевизионната игра "Супершоу Невада “, което се излъчва по Българска национална телевизия. Част от Супершоу Невада са били също Ива Екимова, Румен Луканов и Албена Вулева.

В идващите няколко години тя е водеща на няколко излъчвания, всред които „ Топмодел Зодиак “, „ Фамилия топ шоу “ и „ Мис Столверк “.

Своя същински ефирен пробив Гала прави през 2000 година, когато през октомври стартира работа в Нова телевизия като водеща на утринното предаване „ На кафе “. То се излъчва всеки работен ден от 10 до 13ч. и е измежду дребното излъчвания тогава, които са онлайн с дълготрайност три часа. В края на юли 2005г. „ На кафе “ е свалено от ефир. Няколко месеца по-късно стартира издаването на списание със същото име, което включва главните рубрики от самото предаване.



В началото на същата година Гала стартира да води и още едно предаване по Нова телевизия – „ Имаш поща “, което се излъчва до 2008г. Пред септември 2012 година се завръща в ефир, а през март 2013 година е дефинитивно спряно.

През есента на 2007 година е водеща и на риалити шоуто „ Пълна смяна “. Излъчва се 3 пъти седмично в прайм тайма и всяка седмица споделя историите на двама души, чийто живот и осанка се трансформират пред очите на феновете.

От 16 февруари 2009 година предаването „ На кафе “ се завръща още веднъж в утринния ефир на Нова телевизия. През годините търпи разнообразни метаморфози и промени в декора, само че и до през днешния ден остава едно от най-успешните и обичани утринни излъчвания.

На 16 март 2009г. Гала влиза в Къщата на „ ВИП Брадър “ като участник в благотворителния трети сезон на риалитито и напуща шоуто 32 дни по-късно. По време на престоя си в шоуто, „ На кафе “ продължава да се излъчва. Всяка заран водещата напуща Къщата, с цел да води предаването си.

Стефан Николов е мъжът до Гала през последните 17 години, той също се впуска в предизвикването „ ВИП Брадър “ и е един от участниците в риалити формата през 2018 година



ТВ водещата става част от екипа на детективите в предаването „ Маскираният артист “ през 2019 година

Бившият брачен партньор на Гала е предприемачът Константин Будев, от който има щерка. Мари Будева е родена през 1997 година и към днешна дата е инфлуенсър, взела участие е и в уеб сериала на Vbox7 „ Аз съм Изи “.

През 2017 година Академията за мода отличава Гала за повторно с наградата за най-стилни и сполучливи българи „ БГ фешън икона “. Гала също по този начин има лична козметична марка „ Gala Secrets “.

През годините Гала е показвала нееднократно, че не обича и не намира за належащо да разяснява персоналния си живот. Признава, че макар, че нейната специалност е обвързвана с това да води непрекъснато изявленията с известни персони, на които задава персонални въпроси, самата тя избира да не разкрива на показ моменти от своя живот. Неслучайно ТВ водещата е наричана „ българската Опра Уинфри “.



Въпреки дългите години, през които е водеща на „ На кафе “, тя признава, че продължава да изпитва една особена тръпка преди всяко лъчение и че предаването, е другият неин живот.

Гала постоянно е била модел за подражателство на доста дами със своята естествена хубост, която през годините я прави още по-красива и същинска.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Руски бар. Пред него стопира москвич. Предната лява врата се отваря и водачът пийнал се свлича до колата. Отваря се предната дясна врата, на улицата… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниХората се оплакват, че не могат да стопират пред домовете сиВ един от колите е имало детеОт " Българска социалистическа партия за България " сме внесли целите и законопроектите си в Народното събрание, означи социалистътВ рамките на днешния ден президентът ще одобри всичките шест партииТой сподели, че е значимо да има разговор с Русия, само че акцентира, че би трябвало да се очертаят " ясни червени линии ", включващи вероятни наказания, във връзка с Русия по отношение на УкрайнаКакво е посочено в заповед на министъра на здравеопазванетоВижте за кои области е в действие жълтият кодВашингтон не разрешава бензиновите и дизеловите коли през 2030 г.Алтернативната технология не среща поддръжката на платформитеЛегендата Христо Стоичков бе специфичен посетител на Димитър РачковЧешкият дипломат е бил осведомен за това в постройката на съветското МВнРКакво се е случилоУниформеният беше арестуван в четвъртъкВижте повода за инцидентаСпоред проф. Ива Христова по-притеснителни са останалите открити варианти Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР