Футзалният Черно море привлече в редиците си чужденец. Той е

...
Футзалният Черно море привлече в редиците си чужденец. Той е
Коментари Харесай

Футзалният Черно море привлече бразилски вратар

Футзалният Черно море притегли в редиците си чужденец. Той е бразилец и се споделя Марсело Фаврето. Кариоката ще носи екипа на Черно море до края на сезона в Национална лига футзал. Фаврето е на 31 години.

``
реклама

Той бе публично показан през днешния ден пред медиите, като на конференцията участваха още състезателите на отбора Боги и Бойчо Мареви, както и новият изпълнителен шеф в клуба Георги Дамбов, и шефът на НФК Иван Михайлов. 

Ето какво споделиха те:
Марсело Фаврето: " По време на престоя си в Италия състезателят на Черно море Бойчо Марев се свърза с мен.  Той ми описа доста за града и тима. Всичко, което зная за Черно море, е от Бойчо Марев. Играх 6 месеца в Италия в отбора на Чита ди Местре. Тренирал съм огромен футбол в подрастващите формациина Гремио ".
Георги Дамбов, изпълнителен шеф: 
" Горд съм, че съм част от екипа на Черно море. Ше работя с експерти. Вървим по верния път. Имаме явен проект за развиването освен на нашия тим, само че и на спорта футзал в България ".

Бойчо Марев: " Фаврето е първият чужденец вратар във футзала у нас. Има италиански паспорт. Ще помогне за развиването на този спорт у нас. Благодаря на медиите, че отразявате нашия спорт. Имаме потребност от това. Футзалът би трябвало да се разпространява, с цел да се развива ".

Боги Марев: " В България няма подобен човек, който да научи и останалите. Затова се спряхме навръх този вратар.  Очакваме да съобщи своя опит. Иначе след време ще настъпи рецесия у нас на вратарския пост. Постът с вратарите във футзала е по-специфичен. Марсело ще оказва помощ на вратарите и на тези в националния тим. Договорът му е до края на шампионата. Ще го запознаемзнаем с бразилеца във футболния Черно море Родриго ".
Боги Марев, който е и народен селекционер, удостовери, че към този момент са планувани контроли с Малта за представителния ни отбор. те ще се играят на 17 и 18 януари. В края на януари Варна ще е хазаин на евроквалификационната ни група, в която сме с Албания, Андора и Сан Марино.

Иван Михайлов, началник на НФК на Черно море: " Ще поддържаме футзалния Черно море. Възнамеряваме в някои от идващите семейства на отбора да покажем нашата хореография по време на семействата ни на " Тича "  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контак
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР