Футуролгът Рей Курцвейл представи своето виждане за развитието на света.

...
Футуролгът Рей Курцвейл представи своето виждане за развитието на света.
Коментари Харесай

Футуролог предрече какво ще е бъдещето на Земята до 2099 година, няма да повярвате какво ни чака!

Футуролгът Рей Курцвейл показа своето виждане за развиването на света. Вижте невероятните му догатки, някои от които ще се случат напълно скоро.

2019 Човечеството ще победи заболяванията, които сега са смъртоносни най-малко 95% Процесите, свързани с остаряването ще бъдат забавени и даже ще може да се подмладяваме.

2020 Компютрите ще продължат да се смаляват и ще губят привичната си форма. Те ще могат да бъдат прикрепени в облеклата. Ще има Световно държавно управление за цялото човечество. Рекламните акции ще са ориентирани към всеки човек и ще бъдат строго самостоятелни.

2025 Самолетите и колите 100% ще се ръководят от компютри. 2027 Ще бъде допустимо точното компютърно моделиране на всички елементи от човешкия мозък.

2029 Ще бъде основан изкуствен интелект, сравним с човешкия.

Изкуствения разсъдък ще може да мисли като човек Виртуалната действителност ще бъде с толкоз високо качество, че няма да може да бъде различена от актуалната Наномашините ще се употребяват необятно в медицината Нанороботи ще може да проникват в клетките, с цел да ги хранят и да отстраняват дефектите, към този момент няма да се храним по нормалния метод.

2030 Мозъкът ще може да се презарежда. Хората ще живеят в интернет, проектирайки телата си във виртуалната действителност Хората ще се свързват телепатично един с различен Ще бъде допустимо да се трансформират спомените и личността на индивида.

2045-2099 Земята ще се трансформира в един великански компютър Хората, които желаят да запазят положението си ще живеят в специфични резервати Човечеството към този момент няма да е лимитирано от скоростта на светлината.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР