Futuremark съобщи, че приключва разработката по новата версия на техния

...
Futuremark съобщи, че приключва разработката по новата версия на техния
Коментари Харесай

Futuremark обяви пускането на екстремния тест 3DMark TimeSpy Extreme

Futuremark заяви, че завършва създаването по новата версия на техния фирмен бенчмарк, който получи името 3DMark TimeSpy Extreme . Както можете да се досетите от името, планът има за цел в оптималната степен да натоварва топ-компютърните съставни елементи. Новият артикул на Futuremark има за цел да ревизира графичната продуктивност при 4K Ultra HD резолюция (3840 x 2160 пиксела) и деен API DirectX 12.



За работата на 3DMark TimeSpy Extreme е необходим графичен адаптер с най-малко 4 GВ видео-памет. При това, програмата е предопределена освен за тестване на най-мощната все още графика, само че и за актуалните многоядрени процесори от рисковите серии. Твърди се, че бенчмарка изцяло може да натовари чиповете с осем и повече брой на ядрата. Присъства и поддръжка на актуалните указания AVX2.



Според Futuremark , пробата за продуктивността на CPU ще стане три пъти по-взискателен. Също по този начин, производителят твърди, че работата по 3DMark TimeSpy Extreme е осъществена в тясно съдействие с фирмите AMD, NVIDIA и Intel. Актуализацията на референтната версия TimeSpy до версията Extreme ще стане налична на 11 октомври.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР