Футболното първенство в Гърция е прекратено за неопределено време. Това

...
Футболното първенство в Гърция е прекратено за неопределено време. Това
Коментари Харесай

Спряха футболния шампионат на Гърция заради размириците в Солун

Футболното състезание в Гърция е прекъснато за неопределен срок. Това съобщи заместник-министър на културата и спорта в страната Георгиос Василиадис след среща с премиера Алексис Ципрас.

Причината за строгата мярка са размириците в дербито на Солун сред ПАОК и АЕК. В края на мача на терена нахлу притежателят на някогашния клуб на Димитър Бербатов - Иван Севидис. Той беше въоръжен и съгласно медиите в южната ни съседка е отправил смъртни опасност към рефера.

В изказването си Василиадис съобщи, че мачовете от шампионата ще бъдат възобновени, когато се основат ясни условия и правила за защитата на мачовете.

" Решихме да прекъснем шампионата. Няма да стартира още веднъж, до момента в който няма съответна рамка, съгласувана от всички, с цел да продължим напред с ясни условия и правила ", сподели заместник-министърът.

Бизнесменът Севидис, който е народен представител в съветската Дума и доближен до Владимир Путин, към този момент е обект на престъпно следствие, а за задържането му е издадена заповед. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР