Футболното първенство на Китай няма да започне според програмата на

...
Футболното първенство на Китай няма да започне според програмата на
Коментари Харесай

Отлагат началото на първенството в Китай заради върлуващия коронавирус

Футболното състезание на Китай няма да стартира съгласно програмата на 22-и февруари, а началото се отсрочва за неопределен срок поради върлуващия в страната ковид, оповестиха от Футболната асоциация на страната. Всички тимове, които са били на лагери в разнообразни бази в страната, са разпуснати и чакат известия за преустановяване на епидемията и възобновяване на естествения подготвителен развой.

Всички чужденци - както играчи, по този начин и треньори са подканени да се приберат по родните си места, до момента в който обстановката не се възстановява. Някои клубове бяха за прочут интервал на лагери в Тайланд и Виетнам с очакване, че казусът ще бъде решен бързо. Това обаче не се случи и Федерацията ги прикани да прекратят лагера и да изпратят легионерите по родните си места.

Абсолютно същото се отнася и за шампионата във втора дивизия, което беше планувано да започва седмица по-късно- на 29-и февруари. Както е известно, във втора дивизия работи българският експерт Здравко Здравков, който е треньор на вратарите в Гуейчжоу Хънфън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР