Футболното дерби между „Левски” и ЦСКА е от 13:00 часа

...
Футболното дерби между „Левски” и ЦСКА е от 13:00 часа
Коментари Харесай

Вижте кои улици ще бъдат затворени за Вечното дерби

Футболното дерби сред „ Левски” и ЦСКА е от 13:00 часа в неделя (18-ти март) на Националния стадион „ Васил Левски”. Входовете на стадиона отварят порти в 11:00 часа, „ червените” почитатели ще бъдат настанени в секторите „ А” и „ Г”, а „ сините” в „ Б” и „ В”.

От Столична дирекция на вътрешните работи припомнят, че внасянето на чадъри ще бъде неразрешено, само че последователите, които желаят да гледат мача онлайн е добре да си носят дъждобрани, тъй като времето се чака да бъде дъждовно. На стадиона няма да се позволяват лица, които са използвали алкофол и наркотични субстанции, огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, маски, включително и парфюми.

Агитката на ЦСКА се събира в градинката на улица „ Иван Асен II” - №1, а шествието на „ червените” почитатели до стадион „ Васил Левски” ще премине по „ Иван Асен”, в посока „ Царевец” и езерото „ Ариана”. Феновете на Левски няма да имат шествие, само че се събират в региона на спирката към метростанция стадион „ Васил Левски”.

От 12:00 часа на 18-ти март (неделя) до привършване на мача, единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи може да се забрани влизането на коли в двете направления по:
улица „ Генерал Гурко”, сред бул. „ Васил Левски” и бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви”бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви”, сред площад „ Орлов мост” и бул. „ Черни връх”бул. „ Драган Цанков”, сред бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „ Пейо Яворов”
Изключение ще се прави единствено за рейсове и тролейбуси от градския превоз

От 00:00 часа до 16:00 часа на 18-ти март се не разрешава престоят и паркирането на коли, като се изключи колите на участниците в срещата по алеите към Националния стадион „ Васил Левски”, а от 08:00 часа сутринта до 16:00 часа и на моста пред стадиона. Център за градска подвижност ЕАД ще обезпечи профилиран автомобил за наложително пренасяне на паркирани в нарушаване коли, единствено по разпореждане на отдел „ Пътна полиция” при Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР