Футболният треньор и анализатор в студиото на DIEMA SPORT –

...
Футболният треньор и анализатор в студиото на DIEMA SPORT –
Коментари Харесай

Бойко Величков остана недоволен от изказа на Валентич

Футболният треньор и анализатор в студиото на DIEMA SPORT – Бойко Величков, не остана удовлетворен от чутото от треньора на Ботев Пловдив Азрудин Валентич. Наставникът на „ канарчетата” означи, че реферирането у нас е под нужното равнище и това пречи да имаме новите „ Балъков, Пенев и Стоичков”.

„ Не считам, че реферът в този дуел е прекалил. Това е общоприетоо за всеки един мач у нас. Дискусията е дълга, а с цел да има резултат напъните би трябвало да са плод на огромна група футболни хора. Първо като решения, а след това като смяна на стандарти”, стартира Величков.

„ Обидно ми е на мен, като футболен човек в нашата страна, да пристигна някой си отнякъде, Валентич, или който и да било, и да направи дисекция на българския футбол и да разяснява за какво нямаме Балъков, Стоичков или Пенев. Нека Валентич се концентрира за какво Ботев няма пет следващи паса, а след това да търси повода другаде”, подчертава Бойко Величков.

Припомняме, че след първия си мач, отпред на Ботев, Валентич приказва за Арда, че тимът има повече точки от това, което заслужава, след което му се наложи да се извинява при визитата на "канарчетата " на Царско село.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР