Футболният тим на Хебър (Пазарджик) ще се готви в почти

...
Футболният тим на Хебър (Пазарджик) ще се готви в почти
Коментари Харесай

Двама подновиха занимания с Хебър в Анталия

Футболният отбор на Хебър (Пазарджик) ще се готви в съвсем цялостен състав от на следващия ден, когато ще бъде петият ден от лагера на пазарджиклии в Анталия. Днес отбранителният халф Андриан Краев смъкна ботуша, с който лекуваше разтежение на коленни връзки и стартира независими тренировки. Първоначално той ще се готви на омекотен режим дружно с бразилеца Родриго Барони под управлението на кондиционния познавач Георги Петров. От на следващия ден пък наедно с останалите стартира да тренира и вратарят Димитър Пангев.

От началото на лагера той организираше единствено фитнес тренировки поради проблем с ахилеса. Така навън от заниманията на хебърци е единствено крилото Цветелин Тонев. Днес той претърпя сполучлива интервенция за очистване на футболната болест, която го мъчеше след Нова година. Прогнозите са, че Тонев ще стартира щадящи тренировки в Хебър след завръщането на тима от Анталия на 13-ти февруари.

Днес наставникът Николай Митов и сътрудниците му от треньорския щаб изпотиха крепко футболистите си, които организираха две занимания. Следобедната подготовка мина „ по вода”, откакто над Анталия се изсипа сериозен дъжд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР