Футболният свят се обедини в пожеланията си за бързо възстановяване

...
Футболният свят се обедини в пожеланията си за бързо възстановяване
Коментари Харесай

Футболният свят се моли за сър Алекс Фъргюсън

Футболният свят се сплоти в пожеланията си за бързо възобновяване на именития някогашен управител на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, който през вчерашния ден бе опериран по неотложност.
76-годишният Фъргюсън е претърпял интервенция за мозъчен кръвоизлив, която съгласно информацията от клуба е предходна „ доста добре “. „ Той обаче се нуждае от интервал на интензивно лекуване, с цел да бъде подкрепена възобновяване му. От фамилията му молят за покой в този интервал “, се споделя в известието от Манчестър Юнайтед, съобщи БГНЕС.
Пожеланията за бързо възобновяване започнаха да идват от най-различни направления в часовете, откакто стана ясно, че сър Алекс е бил признат в болница, като измежду първите бяха огромните противници на „ алените дяволи “ – Манчестър Сити, Ливърпул и Арсенал: „ Всички в Манчестър Сити желаят на сър Алекс Фъргюсън цялостно и бързо възобновяване “. „ Велик противник, само че и огромен другар, който е подкрепял нашия клуб в най-тежките моменти “, написаха от Ливърпул. Петкратният притежател на Златната топка Кристиано Роналдо също изрази благопожеланията си към Фъргюсън: „ Мислите и молитвите ми са с теб, приятелю. Бъди мощен! “. Своята угриженост показаха още Дейвид Бекъм, Уейн Рууни, Майкъл Карик, Гари Линекер, формалните канали на Висшата лига и ФИФА, лекоатлетът Мо Фара, голфърът Джъстин Роуз, шотландският министър председател Никола Стърджън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР