Футболният Спартак (Плевен) трябва да започне зимната си подготовка на

...
Футболният Спартак (Плевен) трябва да започне зимната си подготовка на
Коментари Харесай

Спартак започва подготовка на 8 януари, футболисти напускат заради безпаричие

Футболният Спартак (Плевен) би трябвало да стартира зимната си подготовка на 8 януари, само че не е ясно какъв брой играчи ще се явят за първата подготовка. Заради безпаричието в клуба някои футболисти си потеглят, до момента в който други към момента таят очаквания за нормализиране на финасовата обстановка.

Три заплати и две награди към момента не са изплатени и няма никаква изясненост дали въобще в миналото ще бъдат. От управлението са декларирали, че вършат всичко допустимо, с цел да намерят пари, само че към този миг съществено позитивно развиване по въпроса няма. Играчи и треньори са изкарали празниците с празни джобове.

Към момента са сигурни контролите в Монтана с едноименния отбор на 18 януари, както и с Чавдар /Етрополе/ на 1 февруари. За организиран се смята и спаринга на 29 януари с едноименния състав на Павликени. Всеки миг се чака удостоверение от Ботев /Враца/. Двубоят е плануван за 14 или 15 януари. Треньорите на Спартак – Красимир Бислимов и Петър Ванков имат предпочитание да тестват състава си в 5-6 другарски срещи в хода на подготовката. Тя ще стартира на 8 януари. Почти несъмнено подготвителния развой ще протече в Плевен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР