Футболният съдия Радослав Гидженов заби сексапилната тенисистка Елица Костова. Двамата

...
Футболният съдия Радослав Гидженов заби сексапилната тенисистка Елица Костова. Двамата
Коментари Харесай

Бивша на Гришо залюби топ съдия - slava.bg

Футболният арбитър Радослав Гидженов заби сексапилната тенисистка Елица Костова. Двамата са дружно от няколко месеца и към този момент са свили любовно гнездо в Пловдив.

Гидженов е считан за един от най-големите плейбои измежду реферите у нас - постоянно грациозен, доста държи на външния си тип. 30-годишната топ хубавица съумява да омае с чара си амбициозния рефер, който е малко по-млад от изгората си. Той е запленен от апетитните форми на третата ракета на България. Елица е супер кокона и неотдавна тенисистката има хиалурон в устните, което я прави още по-желана и привлекателна бръмчалка.

Костова и Гидженов се срещат откакто попадат в обща компания. Двамата имат доста сходни ползи - като, несъмнено, главният е спортът.Преди да стане футболен арбитър, Гидженов тренира школата на Локомотив (Пд). Двамата постоянно са засичани да поддържат форма край гребната база в града под тепетата.

Гидженов оказва помощ и в подготовката на обичаната си, до момента в който сезонът в тениса е замразен. Двамата играят аристократичния спорт и тренира крепко, с цел да са в топ форма. Наскоро двойка се спуснат извънредно тежко предизвикателство - стартираха в ултрамаратона „ Витоша 100 “ и съумяха да пробягат 100-те километра, като приключиха измежду първите 300, което е голямо достижение.

Преди месеци името на Елица Костова бе обвързвано с Григор Димитров. Според мълвата сексапилната брюнетка има случка с най-хубавия ни тенисист. "Моля, не се намесвайте в персоналния ми живот, уважавайте го “, разяснява тогава Костова. Гидженов, който бе разгласен за най-проспериращ арбитър, имаше любовна случка с фитнес модела Теодора Беатрис, написа „ България Днес “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР