Футболният отбор на ЮЗУ Неофит Рилски спечели и втория бараж

...
Футболният отбор на ЮЗУ Неофит Рилски спечели и втория бараж
Коментари Харесай

ЮЗУ с нова победа, картотекира Велизар Димитров

Футболният тим на ЮЗУ " Неофит Рилски " завоюва и втория бараж по пътя към финалите на Държавното студенстко състезание.

На стадиона на " Евроколеж " в Пловдив благоевградските студенти победиха с класическото 3:0 сътрудниците си от шуменския университет. Точни за успеха на именития ни някогашен народен вратар Пламен Николов и помощник Стоянов бяха Даниел Гогов, Младен Малечканов и Лъчезар Дафков. И тримата играят в тимове от Югозападната Трета лига.

Днес от 18:00 часа в четвъртфинал в град Дряново играят Русенски университет и Минногеоложки университет (София). Утре (10 май) от 18 часа в град Ихтиман играят НСА против Евроколеж (Пловдви), а по същото време в Кюстендил ЮЗУ против УНСС. За този мач ЮЗУ картотекира звездно попълнение - именития някогашен футболист на ЦСКА и националния тим Велизар Димитров. Той и сега е основен скаут на ЦСКА-София, изгледа и някои от контролите на състудентите си.

Почти несъмнено с картотека ще бъде организиран и още един по-специален студент на Университета - Милен Радуканов.

На 3 май беше изигран четвъртият четвъртфинал сред ПУ и СУ, който приключи 1:1 в постоянното време и 5:4 след дузпи за ПУ. В рамките на Националната студентска универсиада София 2018 на 15 май от 15:30 часа ще играят спечелилият от Русенски университет и Минногеоложки университет (София) против ЮЗУ против УНСС, а спечелилият от двойката НСА против Евроколеж (Пловдив) се изправя против ПУ. Полуфиналите ще се играят на НСА в столицата.

Финалът ще бъде на 17 май от 17:00 часа на НСА, след което ще бъде закрита Националната студентска универсиада София 2018.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР