Футболният отбор на Лудогорец ще опита да си осигури участие

...
Футболният отбор на Лудогорец ще опита да си осигури участие
Коментари Харесай

"Лудогорец" в преследване на мечтаната точка срещу "Истанбул ББ"

Футболният тим на " Лудогорец " ще опита да си обезпечи присъединяване в европейските клубни шампионати и през пролетта още през днешния ден - в предпоследния кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Възпитаниците на Димитър Димитров - Херо, се изправят на своя територия против впечатляващо скъпия отбор на " Истанбул ББ " през днешния ден в 22:00 ч. Целта е спечелването най-малко на 1 точка, която да обезпечи на разградчани несъмнено присъединяване на 1/16-финал в шампионата.

В момента българският отбор е водач в своята четворка с 8 точки. Втори е португалският " Брага " със 7, трети - " Хофенхайм " с 4, а тазвечершните противници на " орлите " са последни с 2 пункта.

Тимът от най-големия град в южната ни съседка наподобява е отписал борбата в Европа. За това приказва и фактът, че тимът дойде у нас без две от огромните си звезди - Емануел Адебайор и Гаел Клиши. Двамата се оплакаха от болки след разгромната победа с 5:1 над " Галатасарай " в турското състезание.

От друга страна Димитър Димитров няма огромни проблеми със състава и съобщи, че изненади против днешния противник няма да търси. Пред bTV наставникът на " Лудогорец " беше безапелационен, че скъпите играчи на " Истанбул ББ " не го тормозят и тимът му наложително ще играе за победа.

Разградчани и гостите от Турция направиха нулево тъждество в първия мач между тях. Днес обаче българският първенец ще се опита да си обезпечи място в елиминационните кръгове на Лига Европа за повторно в историята си, откакто през 2014 година доближи осминафинал в конкуренцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР