Футболният "Монтана" има тежко домакинство срещу "Царско село". Двубоят от

...
Футболният "Монтана" има тежко домакинство срещу "Царско село". Двубоят от
Коментари Харесай

От Монтана очакват победа над Царско село

Футболният "Монтана " има тежко домакинство против "Царско село ". Двубоят от 11-ия кръг на Втора професионална лига, е в петък, 13 октомври, от 16 часа на стадиона в Чипровци. Столичани заемат третото място във краткотрайното класиране и са един от кандидатите за промоция в елита.
„ Силен тим ще ни гостува ", призна спортният шеф на "Монтана " доцент Михаил Мадански:
"Отначало огромна част от тимовете се отнасяха с съмнение към плана "Царско село ", само че се оказа, че там се работи съществено във всички посоки. Аз чакам победа, нашият тим е подготвен за този мач. Ние не се плашим от никой в групата. На нас продължава да ни тежи загубата на точки първоначално и фактът, че играем надалеч от Монтана, само че това не са неща за недоволство. "
Големият загадъчен е към присъединяване на Николай Балджийски. Атакуващият полузащитник е с разтежение на бедрото на десния крайник. Халфът мина обзор в София. Много е дребна вероятността той да вземе присъединяване в мача с Царете. Левият бек на "Царско село " е контузен от седмица. Към подготовката на "Монтана " се причисли и Владимир Айтов, който бе с Младежкия народен тим на България до 21 години. Ръководството на "Монтана " е подсигурило безвъзмезден рейс до Чипровци за почитателите на тима.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР