Футболният мениджър Лъчезар Танев говори по актуалните теми в българския

...
Футболният мениджър Лъчезар Танев говори по актуалните теми в българския
Коментари Харесай

Лъчо Танев: Някой иска Левски да е зависим, няма война между Наско и Мъри

Футболният управител Лъчезар Танев приказва по настоящите тематики в българския футбол, в това число протичащото се в Левски. Пред " Дарик " Танев изрази мнение, че съществени разлики за бъдещето на клуба сред напусналия треньор Станимир Стоилов и основиня акционер Наско Сираков нямало, а " някой желал клубът да е подвластен ".
 Основен състезател на Левски възобнови тренировки
Основен състезател на Левски възобнови тренировки

Футболистите на Левски организираха подготовка за идната среща с Берое

" Едва ли синята общност ще одобри това, което споделям аз, мен ме свързват с " Армията ", обикновено 9 години съм играл там. След като завърши кариерата ми постоянно съм имал положителни връзки с Левски. Един от първите ми прехвърляния е на Мъри Стоилов по Португалия. Тогава шеф беше Желязков. Аз почитам този клуб. Ако не уважаваш съперника, значи не уважаваш себе си. Поне по наше време имаше взаимно почитание сред двата тима ", стартира Танев.

" Правилно сподели много непосредствен съм с Наско и Мъри. Направих опит тези неща да не се случват. Разговарях и с двамата. Посъветвах Станимир - тука не става въпрос кой какви разлики има, несъмнено има. Не знам и самата истина. Мисля, че най-логичното беше, в случай че Мъри е решил, че не може и не вижда метода на развиване какъвто си го показва - трябваше да си изкара сезона и да го разгласи авансово. Това беше моето мнение, което споделих с него. Мисля, че беше добре да направи изпитание и да изкара сезона ", разкри още мениджърът.
 Днес откриват
Днес откриват " Бизнес клуб Левски "

На особено събитие

" Война сред Сираков и Стоилов няма. По-скоро бих споделил, че има хора към тях двамата, които желаят да преобладават. От едната страна са сдруженията, които демонстрират повече доверие към Мъри, също има и огромна маса, която не може да одобри, че треньорът напуща, тъй като махат изпълнителния шеф. "

" Работил съм много пъти с Иво Ивков и съм доста удовлетворен от отбраната, която съм имал. Нещо се случва - някой някъде влияяе. Поемат се задължения от едната и другата страна, за които човек доста би трябвало да внимава. За страдание тази връзка, която имаха двамата пострада. "

" Бях наясно какво се случва със договорката с Юнайтед Груп. Преди година, когато посетиха част от управлението на Саутхемптън финала за Купата, аз също се видях с тях. Посредникът и желанието на индивида, който искаше да направи нещо за Левски, е Спас Русев. Той се опитваше да убеди хората, че това е един прелестен вид за тях и да се насочат към Левски.
 Носител на
Носител на " Златната топка " разпитва за началник на Левски

Това е втората среща на Замер и Евтимов за последните два месеца

Идеята беше прелестна, а моята среща беше като на човек, който е наясно с футбола в България и освен. Нещата бяха на доста сериозна основа. Какво е повлияло? Аз мисля, че не е единствено дълга към Божков. За мен не е единствено това, а и разединението в клуба. Кой купува артикул, към който има напрежение и разтърсване. Продуктът става неатрактивен.

Ти си казваш аз закупувам парещ картоф, какво ще върша с него. И аз да съм, да имам техните финанси и аз ще се замисля - заслужава ли си. Това нещо не е единствено в Левски. Ние продуктът футбол го убиваме в България. То са единствено нападки, единствено негативизъм. Само спорове, проявление на мръсното долни дрехи. Така не се прави артикул с висока стойност. ", сподели още Танев.
 Ботев (Пд) маха седалките в гостуващия бранш на
Ботев (Пд) маха седалките в гостуващия бранш на " Колежа " за мача с Левски

Имат терзание, че могат да се хвърлят седалки към терена

" Такъв ни е манталитетът, разбиранията. Ние все нещо мрънкаме, не се гледаме в очите, не си споделяме истината. Много сме смели на маса след две напитки. Явно по този начин сме устроени. Специално за футбола това не оказва помощ, това напрежение. Дори напрежението сред Бербатов, неговите хора и Борислав Михайлов. Вие смятате ли, че Бербатов, Стилиян и Мартин, в случай че се видят персонално с Михайлов няма да си кажат нещата по естествен метод. Досега можеше да се откри решение - да се кажи - Боби, окей, време е. Нека поработим една година към тебе и да поемем нещата. Аз най-малко се научих да съм по-толерантен, да одобрявам, че и другото мнение може да е годно, освен моето. "

" Със сигурност Наско си има неговите недостатъци, само че той е дал цялостна независимост на административната власт и цялостната на Мъри Стоилов и не мога да си показва, че от това нещо може да излезе подобен спор. Не мога. Значи тук има други ползи. Някой желае клубът да е подвластен - знам ли...Да си го кажат те. Внимавам какво приказвам доста за Левски. Тука нямаш спор на спортна основа. Каквото може се дава на един извънредно добър експерт. Нещата добре течаха спортно-технически. "

" Може би двама,трима играчи от Лудогорец, които могат вероятно да имат равнище за заподноевропейския футбол. За Хосе Кордоба зависи до края на сезона, само че не преставам да мисля, че има какво да учи, с цел да бъде състезател от Примера дивисион в Испания. Мога да кажа 4-5 момчета, които вероятно могат да стигнат до високите равнища на европейския футбол ", сподели още Танев за Левски.
 Наско се върна от отмора и незабавно отиде на
Наско се върна от отмора и незабавно отиде на " Герена "

Да приказва с тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР