Футболният Левски се слави с верни привърженици, не само у

...
Футболният Левски се слави с верни привърженици, не само у
Коментари Харесай

Помощ за Левски от отвъд Океана

Футболният Левски се слави с правилни последователи, освен у нас, само че и по целия свят. Пример за това е, че българите от едноименния клуб в Чикаго ще създадат всичко по силите си, с цел да подкрепят обичания си отбор.

Николай Василев е индивидът, към който се случва всичко позитивно за Левски Чикаго. Той показа, че е приказвал с доста хора в Съединени американски щати и всички към този момент са помагали по един или различен метод на обичания си клуб, само че обмислят и нещо доста по-мащабно.

Василев загатна, че ще приказва с Павел Колев и синa на легендата Гунди - Андрей Аспарухов за това да бъдат предоставени продукти на Левски, които да бъдат продадени на търг, а средствата от продажбата да отидат непосредствено в касата на Левски.

"Дано всички почитатели дружно да успеем да запазим тима. Защото това е най-важното. Победите и загубите имат значение, само че Левски е най-съществен, както и това, че хората го обичат и оказват помощ както могат ", съобщи уредникът на Левски Чикаго Николай Василев.

Ако "сините " от София чакат трофей към този момент повече от десетилетие, то "сините " от Чикаго печелят купа след купа. Създаденият през 2014 година тим, по случай 100-годишнината на Левски, е безспорен доминант във своята дивизия. В изявлението с Николай Василев ще чуете за всички триумфи на Левски Чикаго.

Любопитен факт е, че и за една от извоюваните купи е оказал помощ и Христо Йовов. Бижутера е бил поканен от "Националният клуб на последователите на Левски в Северна Америка ". Трогателното след финала е било, че Йовов е останал толкоз удивен от сънародниците ни в Чикаго, че е помолил едно от момчетата в отбора да му даде медала си, с цел да може като се прибере в България да има и за двамата му сина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР