Футболният Левски не е в борбата за титлата, но това

...
Футболният Левски не е в борбата за титлата, но това
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Съжалявам, че утре дербито не е между първия и втория


Футболният " Левски " не е в битката за купата, само че това няма да се отрази на заряда на дербито с ЦСКА, което ще се изиграе на 6 март. В това е уверен треньорът на " сините " Станимир Стоилов, който организира обичайна си конференция преди мачовете.

" Дали ще реши купата утрешният мач, не ни интересува. Те да си вземат решение проблемите и по-добрият да стане първенец. Съжалявам, че утрешният мач не е сред първия и втория. Не ми се искаше да влизам в конкретика. Смятам, че свършеното дотук успяхме " Левски " като тим да не бъде под угрозата на загуби. " Левски " се научи да побеждава междинните тимове. Издигнахме се до равнището на първите два. Следващата стъпка е да се преборим с първите два. С другите изравнихме равнището си на терена. Тука треперихме и тимовете от последната четворка, а в този момент можем умерено да се надиграваме с топ 6. Време е да покажем, че можем да се борим и с първата двойка ", съобщи той и добави:

Снимка: Lap.bg


" Моето най-голямо предпочитание е да продължим да държим искрата на " Левски " запалена. Най-лесно става с победи. Най-видими са нещата на терена. С хилядите премеждия, напредваме игрово. Вярвам, че на 100% всеки от тях осъзнава значимостта на тъкмо тази игра. Говорим за чест и достолепие. Именно това би трябвало да покажат на следващия ден футболистите на терена "

В момента битката за първото място е сред водача " Лудогорец " и ЦСКА, а " Левски " е на пета позиция.

Снимка: Lap.bg


Стоилов съобщи, че чака " сините " последователи да са повече на националния стадион " Васил Левски ".

" Не ми се постанова да приканвам нашите последователи. За мен е ясно, че ще са на стадиона. Важно е тимът да отговори на равнището на нашите последователи. Не е оригиналност нашите последователи да са повече. Футболистите би трябвало да си оставят и душата и сърцето, да играят на максимума на опциите. Ако отговорят на етикета " Левски ", и да загубим, последователите ще са удовлетворени ", сподели той.

Той разяснява и предлагането на някогашния член на Управителния съвет на клуба Ивайло Цветков - Нойзи, футболистите на отбора да излязат със сини фланелки и жълти гащета, демонстрирайки поддръжка към Украйна.

" Никой не ми е предложил да играем с жълти гащета и чорапи, нямам доверие Нойзи да предлага и да взема решение нещо. Видях много насъбрани нещица. Първо тях да оправят – финансовите неразбории, които им плащаме сега. Той беше в Управителния съвет. Да остави предложенията за различен ", съобщи Стоилов.

Снимка: Lap.bg


" Още през есента под никаква форма не изпитвахме боязън или почит от съперника. Готвихме си нашата игра. Да играем горделив, левскарски футбол. Последния мач не бях удовлетворен много от представянето. Надявам се да го почистим това и да се представим напълно в духа на Левски. В тези мачове няма любимци. Важно е да забележим на какво равнище сме стигнали. Надявам се моите футболисти да оставят сърце и душа на терена и да зарадваме почитателите с една победа ", сподели още той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР