Футболният Барселона вече има временен треньор. Докато постигнат договорка с

...
Футболният Барселона вече има временен треньор. Докато постигнат договорка с
Коментари Харесай

"Барселона" си назначи временен треньор

Футболният " Барселона " към този момент има краткотраен треньор. Докато реализиран сделка с правоприемник на уволнения Роналд Куман, каталунците ще бъдат водени от Сержи Бархуан.

Стъпката е предстояща. До в този момент експертът беше отпред на втория отбор на " Барса ". Очаква се той да се завърне на тази позиция, откакто бъде подписан контракт с нов експерт.

Sergi Barjuan meets the players
— FC Barcelona (@FCBarcelona)

Сержи е някогашен футболист на първия отбор на " Барселона " (1993-2002) и на " Атлетико " Мадрид (2002-2005). С каталунците той стана троент първенец на страната, а през 1997 година беше част от отбора, който завоюва Купата на носителите на купи.

Треньорската кариера на Сержи стартира през 2009 година в детско-юношеската академия на " Барса ", а по-късно води " Рекреативо ", " Алмерия ", " Майорка ", китайския " Цянцин Гринтаун ", с цел да се завърне още веднъж на " Камп Ноу " през юни 2021 година

Снимка: Twitter

Като любимец за овакантения от Куман пост се показва досегашният футболист на " Барса " Шави Ернандес. За да стане треньор на каталунците той първо би трябвало да разтрогне контракта си с " Ал-Сад " от Катар. Според редица испански медии, той към този момент е почнал договаряния с управлението на отбора, чийто треньор е от 2019 година
Вижте тази обява в Instagram.

Като футболист кариерата на Шави мина през " Барселона " (1998-2015 г.) и " Ал-Сад " (2015-2019 г.). С каталунците той е 8-кратен първенец на Испания и има 4 триумфа в Шампионска лига на сметката си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР