Футболният ас Благой Георгиев изненада феновете си с поредното решение, ...

Футболният ас Благой Георгиев изненада феновете си с поредното решение,

Джизъса сложи ботокс

Футболният ас Благой Георгиев почуда почитателите си с следващото решение, касаещо неговата суетност. След като преди няколко години Джизъса избели като сняг зъбите си, в този момент пък взе решение да опъне бръчки. За да заличи няколко години от лицето си, 39-годишният обичан на Русата Златка се е подложил на серия от процедури с лазер. Източници, близки до спортиста, настояват пред "Монитор ", че Георгиев към този момент си е поставил ботокс, а самият той също се похвали с новата си облага, като разгласява фотография в персоналния си профил в Инстаграм.

От фотоса пък на почитателите им става пределно ясно, че процедурата е реклама и че самият Благой не е дал нито стотинка за подмладяващата намеса. Не е загадка, че от известно време насам Джизъса и половинката му - плеймейтката Златка Райкова, припечелват по някой и различен лев и като инлуенсъри. Блондинката подкрепя фамилния бюджет и с бранд за облекла, който развива у нас от дълги години, допълват от изданието.

Припомняме, че преди година Благой разгласи, че открива футболна академия и се зае с ръководството на няколко стадиони в региона на столицата. Какво се случва с академията и стопанисваните стадиони към ден сегашен макар че не е ясно. Явно Георгиев е решил да заложи по-скоро на печалбата, която славата му носи чрез обществени мрежи, разчитайки на по-големите приходите от рекламната активност в тях.

Източник: hotnews.bg