Футболният агент Лъчезар Танев коментира ситуацията с централния защитник на

...
Футболният агент Лъчезар Танев коментира ситуацията с централния защитник на
Коментари Харесай

Кордоба поема към Турция?

Футболният сътрудник Лъчезар Танев разяснява обстановката с централния бранител на Левски Хосе Кордоба, който е спряган за произлязъл трансфер през лятото. Той разкри, че има интерес от страна на турски клуб.

" От най-важните месеци, в които клубовете следят огромен брой играчи, това са април и май. Тогава гледат онлайн играчи. Без да гледат онлайн, рядко някой купува. Точно тогава Хосе Кордоба не игра, беше контузен. Лично аз считам, че няма кой да вземе Кордоба за парите, които желаят от Левски. Трябва някой, който го е следил доста дълго време. По-скоро в случай че направи мощни мачове август месец, когато затваря трансферния прозорец ", разяснява Танев.

" Турски клуб има интерес към Кордоба. Клубът има своите съмнения и финансово не могат да отговорят на финансовите упования на Левски. Офертата не е конкурентноспособна. Нямам визия за предложения към други играчи. Познавам сътрудника му, а този клуб се обърна към мен за подпомагане. Левски имат за нашето равнище много положителни играчи. Представянето им предходната година точково не дава отговор на качествата. Би било допустимо повече точки да имат. Ако се случи и продадат някой игра, несъмнено ще се подсилят. Първенствата стартират рано, евротурнирите също, притиснати са от времето. Има играчи, които са завършили преди седмица. Играчите живеят с мисълта да починат малко, мъчно стягат багажите и потеглят нанякъде ", добави Лъчо Танев за Спортното шоу на Дарик радио.
 Наско Сираков: Левскари, не се водят договаряния с турски предприемач
Наско Сираков: Левскари, не се водят договаряния с турски предприемач

" Новината изрично не дава отговор на истината "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР