Футболните национали ще бъдат сериозно стимулирани за предстоящите мачове от

...
Футболните национали ще бъдат сериозно стимулирани за предстоящите мачове от
Коментари Харесай

Националите получават премии при добро представяне срещу Литва и Северна Ирландия

Футболните национали ще бъдат съществено подтиквани за идните мачове от международните квалификации против Литва и Северна Ирландия. Очаква се отборната награда за цялостен триумф във Вилнюс да е 200 000 лева, твърди "24 часа ".

Мачът е в събота, 9 октомври, от 16 часа, а при триумф следва бонус в същия размер и за победа над Северна Ирландия в София три дни по-късно. България сега има по-скоро теоретични шансове за класиране на международното, откакто бе изтърван разновидността през Лигата на нациите.

"Лъвовете " са на четвърто място в своята група с 5 точки, колкото има и третият Северна Ирландия. Швейцария е на второ място с 8 точки, а Италия е водач с 14 точки.

За международното непосредствено се класират десетте спечелили от групите. Класиралите се на второ място плюс двата най-хубави тима от Лигата на нациите по рейтинг се разпределят в три групи по четири тима. Те от своя страна ще играят полуфинали и край от по един мач във всяка група, с цел да дефинират още 6 финалисти.

На международното в Катар през 2022 година, което би трябвало да стане първото през зимата (21 ноември - 18 декември) в историята, ще играят 32 тима. Ако българският народен тим не се класира, ще означи антирекорд - 6 следващи международни шампионати без класиране.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР