Футболните национали на Черна гора вече са в пълен състав

...
Футболните национали на Черна гора вече са в пълен състав
Коментари Харесай

Футболните национали на Черна гора се надъхват за победа срещу България

Футболните национали на Черна гора към този момент са в цялостен състав и не престават подготовката си за мачовете с Бългапия и Косово. Пред публицистите застанаха двама футболисти с името Александър- Болиевич и Шофранац, които се сплотиха към мнението, че ще преследват две победи в тези срещи.

" Трябва да останем фокусирани върху идващите два мача, като първо идва срещата с България, в която би трябвало да върнем резултатността атракцията. И колкото можем, да спечелим още веднъж публиката на своя страна. Ще се опитаме да спечелим и двата мача. Това е нашата цел, съобщи Александър Болиевич, нападател на Стандарт (Лиеж).

" Ако сме същински стимулирани, ще намерим пътя към успеха. Трябва да дадем всичко от себе си, всички- играчи и треньори, с цел да спечелим против България. И към този момент по-късно чакаме Косово. Не би било обикновено да приключим квалификациите без победа, тъй че се надявам на успех в тези два дуела, сподели още Болиевич. На същото мнение е и Шофранац, бранител на локалния клуб Сутиеска (Никшич).

" Пред нас е типичен мач за успех- против България. Длъжни сме да дадем всичко от себе си и да реализираме тази победа вкъщи. Няма да се получи, в случай че не дадем 100 % от себе си, добавя централният защитник. Според него, силата на Черна гора се състои в мощния колектив.

" Шансът ни е в тази единодушие. Това е най-големият ни коз и по тази причина считам, че можем да реализираме стремежи резултат, сподели Шофранац най-после.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР