Футболните мачове на Острова ще бъдат отложени в идните дни,

...
Футболните мачове на Острова ще бъдат отложени в идните дни,
Коментари Харесай

В памет на кралицата: Айфеловата кула угасна, Емпайър Стейт светна в лилаво

Футболните мачове на Острова ще бъдат отсрочени в идните дни, в това число следващият кръг във Висшата лига по футбол, предизвестяват " Дейли Мейл " и " Гардиън ". Петък е разгласен за ден на печал и за всички спортни събития в страната.
Прочетете още
Причината е в траура по отношение на кончината на кралица Елизабет II. Очаква се публично известие по тзи мотив по-късно тази заран.

Кралица Елизабет II бе на престола 70 години и бе най-дълго управлявалият монарх в нашето време. 

САЩ показаха скръбта си и да отдадаха почит на умрялата на 96-годишна възраст кралица Елизабет II с осветление на една от емблематичните здания в страната. В памет на английския монарх, знаковата " Eмпайър Стейт билдинг " в Ню Йорк беше осветена в лилаво.

Най-голямата забележителност на Париж пък стана тъмна. Светлините на Айфеловата кула във френската столица бяха угасени тъкмо в среднощ. По този метод Франция почете паметта на най-дълго управлявалия монарх в историята на Англия.
 
Знаковата скулптура на Исус Христос в Рио де Жанейро пък беше осветена с цветовете на Обединеното кралство. През цялата минала нощ монументът светеше в бяло, синьо и алено. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР