Футболните лумпени в България продължават да се гаврят с деца.

...
Футболните лумпени в България продължават да се гаврят с деца.
Коментари Харесай

Шок: Нов кошмар потресе футболна България!

Футболните лумпени в България не престават да се гаврят с деца. Този път група почитатели на Локомотив (Пловдив) са пребили момче в заведение за бързо хранене в града под тепетата.

Инцидентът е станал преди три дни към 22:00 часа, написа „ TrafficNews “. Според информацията, повода за нападението е блузата на Ботев (Пловдив), с която потърпевшият е бил облечен.

Полицията е прегледала фрагментите от камерите за видеонаблюдение в заведението и в границите на едно денонощие са били задържани четирима. Един от тях е малолетен, а двама са престъпно проявени. Образувано е досъдебно произвеждане за безчинство. Продължава уточняването на самоличността на останалите участници в нападението.

От записите излиза наяве, че пострадалият се храни в заведението с компания. В един миг идват нападателите и без да са провокирани от нищо, атакуват момчето, стартират да го ритат по жесток метод и взимат фланелката му на Ботев (Пловдив). Видно е, че и различен човек от компанията на потърпевшия получава удар.

Припомняме, че при започване на месеца, момче от школата на Спартак (Варна) беше нападнато на път за подготовка от четирима, които са го принудили да съблече екипа на „ соколите “ и са му го взели.
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР