Футболните качества на Неймар са неоспорими, а същото важи с

...
Футболните качества на Неймар са неоспорими, а същото важи с
Коментари Харесай

Какво събра Неймар и Стеф Къри в Париж

Футболните качества на Неймар са неоспорими, а същото важи с цялостна мощ и за баскетболните умения на Стеф Къри. Привидно сред двамата не би трябвало да има някаква връзка, тъй като си изкарват прехраната с разнообразни спортове на разнообразни континенти, само че това не значи, че не могат да прекарат малко време дружно.

Неймар на няколко пъти е посещавал мачове от NBA, а в този момент се оказа с привилегията да поиграе с един от най-хубавите баскетболисти в лигата. Този път обаче срещата им бе в Париж.

Къри провокира Неймар да играят на игра, наречена H-O-R-S-E, а разпоредбите са доста елементарни. Играе се от двама и вторият би трябвало да повтори изстрелът на съперника си по безусловно същия метод.

Привидно гардът на Голдън Стейт не би трябвало да се затрудни да победи бразилския футболист, само че Неймар не се дава елементарно. Някои от осъществяванията му даже са почтени за завиждане.

Все още не е ясно каква е била същинската цел на срещата им, само че евентуално става въпрос за присъединяване им в рекламна акция. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР