Футболната звезда около, която се шуми най-много - Неймар даде

...
Футболната звезда около, която се шуми най-много - Неймар даде
Коментари Харесай

Неймар: Голямата ми цел е титла с Бразилия от Мондиал! Умирам за ПСЖ на терена, но не съм щастлив

Футболната звезда към, която се шуми най-вече - Неймар даде изявление за списание France Football. Ней Джуниър, който е най-скъпия състезател в историята (222 милиона евро) приказва по много тематики.

" Меси е най-хубавият футболист, който съм виждал в миналото, той е необикновен. Не е необичайно, че завоюва шест пъти Златната топка. Той е на върха от доста години. Трябва да се дава една Златна топка особено за него ", разяснява Неймар.

" Килиан Мбапе? С него в действителност се намираме в положителни връзки. Ние сме положителни другари. Помагаме си на терена. Той е доста особено дете. Между нас няма конкуренция. "

" Днес съм футболист на ПСЖ и давам 100% от себе си. Ще дам живота си на терена за тима. Не съм желал да контузвам никого през лятото, само че в случай че човек не е благополучен някъде, би трябвало да си тръгне. Така обмислям аз. "

" Основната ми цел? Да стана международен първенец с Бразилия. Това е нещото, за което мисля. Бих се радвал да печеля и Златната топка, само че триумфът там идва от единствено себе си ", добави кариоката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР