Футболната звезда Неймар изрази вчера за пореден път подкрепата си

...
Футболната звезда Неймар изрази вчера за пореден път подкрепата си
Коментари Харесай

Неймар агитира за Болсонаро, обеща да му посвети първия си гол на Световното

Футболната звезда Неймар изрази през вчерашния ден за следващ път поддръжката си за крайнодесния президент на Бразилия Жаир Болсонаро. Той даде обещание да му посвети първия си гол на Световното състезание, в случай че бъде избран отново на втория тур на президентските избори на 30 октомври, съобщи " Франс прес ".

" Първият гол: с две ръце ", сподели Неймар и изобрази с пръсти цифрата 22 - номера на бюлетината на Болсонаро. " Купата е близо. Ще бъде в действителност ужасно Болсонаро да бъде избран отново, Бразилия да стане първенец и всички да са щастливи ", сподели десетката на Селесао в онлайн предаване в Сао Пауло, част от предизборната акция на Болсонаро.

Нападателят на френския отбор Пари Сен Жермен и на бразилския народен тим сподели, че поддържа президента, тъй като изповядва същите полезности като него и фамилията му. Според главния противник на Болсонаро, някогашния президент от левицата Лула да Силва, повода за тази поддръжка е, че Болсонаро е съдействал за това футболистът да получи данъчни облекчения.

Мондиал 2022 ще се играе в Катар от 20 ноември до 18 декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР