Футболната звезда Димитър Бербатов спази обещанието си да победи отбора

...
Футболната звезда Димитър Бербатов спази обещанието си да победи отбора
Коментари Харесай

Бербатов и компания победиха тима на Левентис

Футболната звезда Димитър Бербатов съблюдава обещанието си да победи тима на автомобилния първенец Ник Левентис, само че този триумф напълно не пристигна елементарно. Крайният резултат в мача е 5:4 за отбора на голмайстора на националния тим и Висшата лига на Англия, а от самото начало разликата в резултата беше не повече от гол.

 Благотворителен мач сред тима на Димитър Бербатов и тима на водача Ник Левентис @@@

Както нормално на дребен терен, Бербатов игра в отбрана и съумя да се разпише при едно от редките си излизания пред противниковата врата. Голмайстор на " алените " стана Александър Томаш с 4 от попаденията. Владимир Манчев от отбора на Левентис вкара два гола, по един означиха Христо Янев и Костадин Крантев. Лъчо от СкандаУ се отличи с няколко положителни спасявания, а Левентис и Адриен Тамбей демонстрираха познатата от скоростните писти класа и на футболния терен.



Резултатният дуел беше приветстван от над 1000 деца и родители, които след това се забавляваха на близо 30 разнообразни спорта. Най-много деца се включиха във футболните тренировки, сериозен интерес имаше и към тениса, ръгбито и бойните спортве. Модерният петобой провокира хлапетата с фехтовка и спортна срелба, наред с това фехтовачите имаха обособен щанд, а децата пробваха " с усмивка " шахмат, картинг, лакрос, катерене, гимнастика и още доста дисциплини.



След мача бяха раздадени хиляди подписи освен от спортните звезди, само че и от любимците на младежите СкандаУ, Скилър, Дули и Кукушев, Павел Колев и Ицака. Естествено, максимален беше ползата към Димитър Бербатов и Ник Левентис, които след мача размениха фланелки и дадоха обещание това да не е последната им среща.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР