Футболната топка, подарена на президента на САЩ Доналд Тръмп от

...
Футболната топка, подарена на президента на САЩ Доналд Тръмп от
Коментари Харесай

Футболната топка на Путин, която Мелания улови ще…

Футболната топка, подарена на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп от неговия съветски сътрудник Владимир Путин по време на взаимната им конференция в Хелзинки, ще се ревизира от службата за сигурност на американския президент, предава Business Insider.


Отбелязва се, че това е общоприета процедура, през която минават всички дарове, получени от президентите на Съединени американски щати, прецизира Фокус.

БЛИЦ напомня, че по време на взаимната конференция съветският президент връчи на Тръмп футболна топка от Световното състезание по футбол, провело се в Русия. Президентът на Съединени американски щати съобщи, че ще я подари на сина си Барън .

Медията ни припомня, че малко откакто Тръмп получи подаръка си го хвърли на брачната половинка си Меляния, която седеше на първия ред в залата, където брачният партньор й и съветския му сътрудник даваха конференция.



БЛИЦ също по този начин напомня, че съветският външен министър Сергей Лавров остана запленен от красивите крайници на американската първа дама .


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР