Футболната половинка Николета Лозанова разкри какво ще остави в 2019-а

...
Футболната половинка Николета Лозанова разкри какво ще остави в 2019-а
Коментари Харесай

Ни Ло направи равносметка за годината

Футболната половинка Николета Лозанова разкри какво ще остави в 2019-а и какво ще вземе със себе си в новата 2020 година. Оказва се, че приятелката на футболиста Николай Михайлов най-вече е страдала от лицемерието на свои “приятелки”.

“Когаго осъзнах, че равносметката ми на края на всеки ден от всички 365, зависи единствено и само от мен, тогава начертах за себе си съвършения живот и го пребивавам пълноценно! Взимам в моята 2020 всичко градивно и оставям в 2019 " приятелки ", които " съществуват " от злословия за мен. Намерете си друга " храна ", тъй като ще ви стана горчива! Добре пристигнала моя съвършена 2020-та!”, написа в “Инстаграм” Ни Ло.
View this post on Instagram
Когаго осъзнах, че равносметката ми на края на всеки ден от всички 365, зависи единствено и само от мен, тогава начертах за себе си съвършения живот и го пребивавам пълноценно! Взимам в моята 2020 всичко градивно и оставям в 2019 " приятелки ", които " съществуват " от злословия за мен. Намерете си друга " храна ", тъй като ще ви стана горчива! Добре пристигнала моя съвършена 2020-та! #bye2019 #lovemylife

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Dec 31, 2019 at 2:53am PST
В момента най-известната родна плеймейтка и вратарят на Левски и националния тим са на сантиментална почивка във Виетнам, откъдето Николета не стопира да пуска горещи фотоси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР