Футболната платформа Кампиония обяви, че трима български таланти стават рекламни

...
Футболната платформа Кампиония обяви, че трима български таланти стават рекламни
Коментари Харесай

Едни от най-големите родни таланти подписаха спонсорски договори

Футболната платформа " Кампиония " разгласи, че трима български гении стават рекламни лица на най-добрата марка GPS системи в света.

Ето какво написаха от " Кампиония "

Имаме голямото наслаждение да съобщим една вест, която се надяваме да промени напълно метода, по който огромните компании гледат на българските деца, занимаващи се със спорт. Трима наши футболисти станаха рекламни лица за България на най-хубавата марка GPS системи в света - STATSports. Марто Бойчев, Стивън Гаоте и Любомир Каракашев са младежки национали на България, родени през 2008-ма година. След взаимно решение сред Кампиония и STATSports, тримата станаха част от рекламната тактика на марката за България.

Това е огромна вест освен за тези извънредно надарени спортисти, само че и за целия български спорт. От години се опитваме да убедим родни и задгранични марки да поддържат младите състезатели у нас. Корупция, неприятен имидж, дребен пазар - чували сме тези оправдания стотици пъти. Същевременно родни " инфлуенсъри " получават дарове на стойност хиляди левове всеки месец, с цел да качват безсмислени постове в обществените мрежи. България има потребност от същински образци за младежите. Примери, които могат да въодушевяват.

Смятаме, че инвестицията в надарените деца на България ще отключи вълна от позитиви след себе си.
Спонсорираните млади състезатели ще осъзнаят, че положеният труд и старания биват възнаградени. Това ще подтиква голям брой деца и родители да погледнат на спорта под различен ъгъл. Ще покажем, че в действителност си костват тези години на ограничения, лагери, ранно ставане, пазаруване на екипи и пътувания за мачове.
За да разберете значимостта на съдействието със STATSports, прилагаме фотография на спонсорираните от компанията футболисти в Англия. Ако желаете да разберете по какъв начин GPS устройствата могат да оказват помощ на всеки един млад играч,. 



Английските национали Рахим Стърлинг, Хари Кейн и Фил Фодън са част от звездите, които са рекламни лица на STATSports. Редом до тях към този момент са и трима български футболисти. За нас е чест да ви ги представим:

 Marto Boychev
МАРТО БОЙЧЕВ
Състезател в школата на ЦСКА 1948, роден през 2008-ма година. Играе на позицията зад нападателя. Марто е изчезваща порода футболист и артикул на комбинацията от махленски футбол, доста самостоятелна работа и темперамент на лъв.

 Steven Gaote
СТИВЪН ГАОТЕ
Състезател в школата на Левски София, роден през 2008-ма година. Играе като дясно крило. Отличава се с неповторима експедитивност и голмайсторски усет. До момента в публични мачове за Левски има феноменалната статистика от 43 мача и 40 гола. Стиви е същински водач на терена, който в никакъв случай няма да се скрие във значимите мачове.

 Lubomir Karakashev
ЛЮБОМИР КАРАКАШЕВ
Състезател в школата на Левски София, роден през 2008-ма година. Играе като ляво крило. Любо е един от най-техничните футболисти в детско-юношеския футбол в България. Притежава неповторим гений, който може да го изведе до върховете на международния футбол.

Благодарим за протегнатата ръка от STATSports и имаме вяра, че това е единствено началото. Ние от Кампиония няма да спрем да оказваме помощ на най-талантливите състезатели. Това е наша задача. В последните години зададохме нови стандарти и вършим неща, които в никакъв случай до момента не са правени в България. Надяваме се, че съумяваме и най-малко малко да вдъхновим младите футболисти и да ги караме да имат вяра, че с доста труд и неизменност, ще могат да осъществят своите фантазии.

Отправяме и зов към всички български и задгранични компании - надарените деца на България имат потребност от вас! Нека дружно им помогнем и покажем, че има смисъл да избират спорта пред улицата!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР