Футболната легенда с ексклузивно интервю от Маями специално за Симона

...
Футболната легенда с ексклузивно интервю от Маями специално за Симона
Коментари Харесай

Христо Стоичков в „Неделни нюанси“ по БНТ 2

Футболната легенда с извънредно изявление от Маями особено за Симона Пейчева

Тази неделя (11 април), от 12:30 ч. в предаването „ Неделни нюанси " по Българска национална телевизия 2 с водещ Симона Пейчева, феновете ще се срещнат с футболната легенда Христо Стоичков.

В извънредно изявление от Маями, Стоичков ще приказва за златните български футболисти от предишното и какво би трябвало да създадат младите гении, с цел да ги стигнат. Футболната легенда споделя и за ролята на водещ в TUDN TV, за която е получил цели шест „ Златни глобуса " в малкия екран. „ Моите триумфи са на доста хора, не са единствено мои, те са групови " - безапелационен е Камата, освен за триумфите си на терена, само че и в малкия екран.

Легендарният номер 8, който всички желаят да интервюират, споделя по какъв начин самият той се готви, когато влиза в роля на задаващ въпросите, изключително щом става дума за огромни имена в международния футбол, като самия него. Вижте в неделя с кого е правил изявленията и филми.

Христо Стоичков с трогване споделя за страстта да бъдеш дядо, какво обичат да вършат дружно с дребната Мия и какво е за него България.


Гледайте „ Неделни нюанси " тази неделя, 11 април 2021 година от 12:30 ч. по Българска национална телевизия 2


Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР