Футболната легенда на България и настоящ треньор на Етър Красимир

...
Футболната легенда на България и настоящ треньор на Етър Красимир
Коментари Харесай

Краси Балъков открива изложба на папагали във Велико Търново

Футболната легенда на България и сегашен треньор на Етър Красимир Балъков ще открие интернационална галерия на папагали от три континента, оповестиха уредниците.

"В град Велико Търново изложбата ще бъде открита публично на 5 април от 12.00 часа и ще продължи един месец - до 6 май в Mall Велико Търново. На ет. 3 в комерсиалния център измежду тропически фон ще ви пренесем в джунглата в компанията на над 20 типа пернати измежду които: Токо Тукан, папагали Ара, Какаду, Амазона, Жако, Еклектус и др ", оповестяват те.

Изложбата ще бъде отворена за гости всеки ден от 11:00 до 15:00 и от 16:00 до 20:00 ч.

"Но дано ви разкажем малко повече в задатък - това не е нормалната галерия, в която просто виждате нещо друго, това е място, което ще ви придвижи в един друг свят, светът на едни от най-красивите птици. Ще чуете по какъв начин папагалите беседват с хората, рецитират стихове или ви споделят че ви обичат.

От дресьорите на птиците пък ще научите забавни детайлности за папагалите като да вземем за пример това, че те се влюбват в хората. Някой типове се влюбват доста мощно, а други по-малко. Ще научите още за произхода на другите типове, кои са публикувани в Африка, кои в Австралия и кои в Южна Америка. Ще ви разкажем още с какво се хранят и някой персонални неща за съответните птици, които като всеки човек си имат свое име и своя темперамент.

Джулс - хиацинтова Ара или както споделят децата “Синия папагал от кино лентата Рио “ е от типа папагали, достигащи най-големи размери. Този тип могат да развият обсег на крилете с дължина до 140 см. и живеят до 100 години. Жоро пък е от типа Кралско Жако и е на четири години. Той е най-говорящия папагал. Рафи е Токо Тукан, който няма по какъв начин да не ви впечатли с хубостта и екстравагантността на типа си, а Съни е изклюително сладостен Златен папагал.

Птиците са свободни, не са сложени в кафези и няма загради сред хората и тях. Така всеки може да се наслаждения на мига, в който среща птиците, по този начин както би ги видял в естествената им среда.

Изложбата е подобаваща за деца, които посредством близкия контакт с птиците ще изпитат отношение и обич към животните.Покана за откриването е отправена и до градоначалника на града господин Даниел Панов, изпълнителката Галена и брачна половинка й Галин, Георги Георгиев - притежателят на Интерхотел Велико Търново, Антон Танев притежател на комплекс Света гора, Йордан Сребров и брачната половинка им Надя с дребната Ния, футболиста Тихомир Кънев, зеленчуковия необут Николай Петров и Пепи Томова и Робърт Казан от Букурещ Румъния ", пишат още уредниците на изложбата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР