Футболната легенда Кристиано Роналдо е решил да даде своя принос

...
Футболната легенда Кристиано Роналдо е решил да даде своя принос
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо трогна цял свят!

Футболната легенда Кристиано Роналдо е решил да даде своя принос в битката против ковид, трансформирайки хотелите си в Португалия във краткотрайни лечебни заведения. Лечението ще бъде изцяло гратис за болните, като самият португалец ще поеме всички разноски, свързани с медицинските процедури и заплащането на лекарите.
Наскоро Кристиано пусна прочувствено известие в обществените мрежи, в което поучава хората да следват прецизно инструкциите, с цел да преминем по-лесно през обстановката.

" Светът минава през доста сложен интервал, който изисква извънредно внимание от всички нас. Днес се обръщам към вас не като футболист, а като наследник, татко и човек, който е смутен от протичащото се през днешния ден, което визира света към нас ", написа португалецът.

" Важно е да следваме препоръките на Световната здравна организация и на държавните управления за това по какъв начин да се оправим с актуалната обстановка. Защитата на човешкия живот би трябвало да бъде на първо място друго ", написа Роналдо в обществените си профили.

Засега португалската звезда остава под карантина в родния си град – Мадейра, където е със своето семейство и до майка си, която към момента се възвръща от неотдавна получения инсулт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР