Футболната легенда Красимир Балъков е тазгодишният носител на приза “Кавалер

...
Футболната легенда Красимир Балъков е тазгодишният носител на приза “Кавалер
Коментари Харесай

Красимир Балъков стана носител на приза “Кавалер на жълтата роза”

 038  039  045
Футболната легенда Красимир Балъков е тазгодишният притежател на наградата “Кавалер на жълтата роза ” на Зонта клуб – Велико Търново. Традиционната премия се връчва годишно на сътрудници, които са били съпричастни и са съдействали за осъществяване на плановете на женската организация. На стилно празненство в сряда вечерта дамите уважиха следващия притежател на оценката.

Главният управител на футболен клуб “Етър” и един от героите от Съединени американски щати 94 заслужи розата след благотворителното си присъединяване в бялото лято на търновските зонтианки.
На обичайното празненство дамите от клуба са събрали 14 600 лв., с които купили съвременна родилна маса за АГ отделението на регионалната болница в остарялата столица.

По време на церемонията по връчването на наградата на Балъков, бяха раздадени и грамоти за съпричастност към активността на Зонта клуб на дизайнерката Мария Игнатова и собственичка на фешън къща “Скарлет”, на инж.Банко Банков, изпълнителен шеф на боен цех “Аркус”, на винопроизводителя Димчо Райнов, на ръководителя на “Ротари клуб” Калоян Георгиев, на зам.кметът на Община Велико Търново Снежана Данева.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР