Футболната легенда и половинката му Сия посетиха острова на Джеймс

...
Футболната легенда и половинката му Сия посетиха острова на Джеймс
Коментари Харесай

Легендарен футболист се ожени, замина на меден месец в Тайланд

Футболната легенда и половинката му Сия посетиха острова на Джеймс Бонд

Един от най-обичаните български футболисти – Божидар Искренов-Гибона, има нова половинка до себе си. След поредност от скандални раздели с известни и незнайни дами, легендата на „ Левски “ е разкрил любовта в лицето на русокоската Сия, написа вестник Ретро.

Макар Гиби обществено да не е съобщавал, че е минал под венчилото, сантиментални фотоси от медения им месец в Тайланд издадоха любовната им авантюра. От фрагментите се вижда по какъв начин Искренов още веднъж носи брачна халка на ръката си. Двамата с половинката му театралничат влюбено по лодки и плажове, а по време на медения си месец посетили и именития остров на Джеймс Бонд в Тайланд, където е сниман един от филмите от касовата поредност.

Напоследък Гибона пази персоналния си живот отвън светлините на прожекторите, изключително откакто отпътува да живее в Съединени американски щати. Вероятно там е срещнал и новата си половинка Сия. От повече от две години насам някогашният футболист има ново професионално амплоа и в Америка той работи като таксиметров водач, без да се срами, че върти кормилото от заран до вечер. Като таксиджия Гиби изкарвал много прилични пари и самичък определял работното си време. Карал в Далас в Тексас, където в действителност живее неговата дъщеря. „ Перфектно се усещам в Щатите. Имам и американски паспорт. Радвам се на внуците. Всичко е супер в Америка. Изобщо не се срамя от специалността си. Срамна работа няма. Карам си като пич, добре съм, работя си. Аз съм си началник, никой не ми виси на главата “, споделя Искренов.

60-годишният някогашен футболист бил удовлетворен, че с помощта на стажа му в чужбина щял някой ден да вземе огромна пенсия и да няма финансови грижи. „ Уверявам ви, че в Америка се работи крепко, няма почивки и мърдане. Случвало се е и по 12 часа да въртя кормилото без спиране. В редките почивки на „ стоянката “ разтварям по някоя книга “, споделя за американското си всекидневие Гибона.

Откакто се залюбил със Сия, намирал и повече време за персонален живот. Зад гърба си плейбоят има два публични развода. Първият е с майката на щерка му Алина, която преди време минаваше за една от най-красивите българки.

Тогавашната стюардеса постоянно грееше с лика си от календарчетата на БГА „ Балкан “. След раздялата им тя първа отпътува за Америка, а Гибона откри любовта в лицето на певицата Камелия Воче. С нея не стигнаха до брак, само че се разделиха с обществени кавги. После Искренов се венча за някогашната гимнастичка Кремена, а на сватбата им кумуваха Илиана Раева и Наско Сираков. Бракът им устоя единствено три години, а след развода Гиби емигрира в Щатите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР