Футболната легенда и настоящ вицепрезидент на БФС Емил Костадинов се

...
Футболната легенда и настоящ вицепрезидент на БФС Емил Костадинов се
Коментари Харесай

Емо Костадинов яхна електрическо „Порше“ за 400 бона

Футболната легенда и сегашен вицепрезидент на БФС Емил Костадинов се изръси с над 400 000 лева за баровски хибриден електрически джип. От няколко седмици героят от „ Парк де Пренс “ шпори из София лъскаво „ Порше Кайен Е хибрид Турбо S “.

Високопроходимото возило е с мощ от 671 конски сили, само че все пак изразходва под 10 литра гориво на 100 км., защото се зарежда и от електробатерия. Благодарение на технологията, налагаща се през последните години в целия свят, Емо Костадинов може да измине разстояние до 50 километра с напълно електрически пробег.

Близки до дясната ръка на Боби Михайлов разкриха, че Емо Костадинов взел джипа като подарък за съпрутата си, само че след това возилото толкоз му харесало, че  го задържал за свое прилагане. За успокоение на половинката, славният някогашен нападател на националния тим от 90-те години на предишния век й купил по-скромна трансформация на „ Порше “ – малокалибрения „ Макан “.

Костадинов е платил и 1500 лева в КАТ, с цел да му бъде сложена регистрационна табела от четири седмици. По време на блестящата си фуболна кариера, Коща носеше на гърба си неизменимата фланелка с №7.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР